Mest om ledelse

av Marit Silseth

Familien

Familien min består av mine to sønner, hunden vår og meg. I mars 2012 ble jeg enke – min elskede kjæreste og viktigste støttespiller gjennom 31 år gikk bort. Johnny var den som alltid backet meg opp og hadde troen på meg, og jeg savner han veldig. Sorgen og savnet vil alltid være med gutta våre og meg, men det er viktig for oss å tenke på de gode årene vi fikk sammen og være takknemlig for dem. Vi opplevde mye sammen og minnene vil vi alltid bære med oss.

Min eldste sønn Benjamin på 22 år studerer psykologi i Trondheim. Ved siden av jobber han i NRKs P3. Høsten 2011 deltok han i programmet «Trekant» på NRK3, og det har åpnet veien videre for han. I sommer og nå utover en periode i høst har han sitt eget program på P3s musikkanal mP3, samt at han jobber «backstage» og tar telefoner for «Hallo P3″. Han har også oppdrag som DJ – både i Studentersamfunnet og på utesteder i Trondheim. Han er kjempeflink til å ta vare på meg og ringer hjem hver dag. I love you!

Reporter for P3, benjamin M. Silseth

Reporter for P3, Benjamin M. Silseth

Wilhelm er 18 år og russ til våren – hjelp! Når han er ferdig med videregående er planene å studere økonomi, og Trondheim står høyt på ønskelisten hans også. Og det er helt greit for en utflyttet trønder som meg. Wilhelm bor hjemme – er min «samboer» –  og vi to har det veldig fint sammen. Ved siden av skolen jobber han deltid på nærbutikken vår. Omtrent hver dag spiser vi middag sammen og deler hverdagens opplevelser, noe jeg setter utrolig stor pris på. I love you too!

På safari i Tanzania, Wilhelm M. Silseth

På safari i Tanzania, Wilhelm M. Silseth

Zora er vår storpuddel på 8 år. Hun er en skikkelig vaktbikkje, liker å kose og å være midtpunkt. Hun fikk sitt andre kull med valper i sommer, men dessverre døde alle sammen. Det gikk hardt innpå henne – og på oss mennesker. Veldig rart å oppleve at et dyr kan sørge slik, det tok nesten 6 uker før hun var tilbake til sitt «gamle» jeg.

 

Vinter-Zora

Vinter-Zora

Felles for hele familien – Zora inkludert – er at vi liker å trene. Gutta går på treningssenter begge to, og Wilhelm driver med mye utetrening i tillegg. I tillegg til å løpe med Zora nesten daglig, trener jeg på Nesøya, ute, to ganger i uken med Norway Military Training, bootcamp-trening sammen med en flott gjeng. Anbefales på det varmeste, tøfft og effektivt! Nest siste søndag i august gikk noen av oss 50 km og ca. 2000 høydemeter gjennom Asker og Bærum. Blant annet klatret vi opp på Kolsåstoppen og Semsåsen i tillegg til 4-5 andre topper. Nesten 12 timer og mange såre føtter tok turen, men et utrolig samhold og en unik viljestyrke gjorde at vi kom oss igjennom.

Norway Military Training

Norway Military Training

NMT-marsjen 25.08.13

NMT-marsjen 25.08.13